Art A casa

Art per aquests dies de confinament.
Aprofiteu per visitar els museus des del sofà de casa sense haver de fer cua. Algunes recomanacions:
Museus de Barcelona
Museus virtuals estatals
Dibuix
Us agrada l’art però al mateix temps també gaudiu creant? us recomanem el perfil d’instagram de la nostra professora de dibuix Maria Papallardi perquè us pugueu inspirar i aprofiteu aquests dies de confinament per treure la vostra part més artística (enllaç).
Ceràmica
Si preferiu embrutar-vos les mans i alhora crear les millors obres d’art, feu-li una ullada als perfils d’instagram de les nostres professores de ceràmica: la Rosa Satoca (enllaç) i l’Anna Benet (enllaç). Podreu veure les seves obres, gaudir dels seus directes als seus tallers i trobar inspiració!
Animació
I per aquells que us agrada el món audiovisual i l’animació, podeu fer-li una ullada al perfil d’instagram de la professora de Stop-Motion, Alicia Velasco (enllaç).
Tècniques artesanals
Gaudiu experimentant amb noves tècniques artesanals i d'arts plàstiques? L'equip de Fábrica de Texturas transforma les tècniques tradicionals per fer-les més accessibles per a tothom qui vulgui embrutar-se les mans. Tenen molts tutorials perquè pugueu seguir creant durant els dies de confinament. Consulteu el seu perfil d'Instagram (enllaç) i el seu web (enllaç) per conèixer-los millor i gaudir de l'art des de casa. 
Costura i confecció
Voleu aprendre a fer una camisa? Us animem a donar un cop d'ull al tutorial que ha preparat la Marisol, una antiga professora de La Sedeta i creadora del blog Cuatro Manos Espacio Creatvo. Prepareu fil i agulla i seguiu els seus passos! (enllaç)

Compartir