Lectura A casa

Us agrada la literatura? Aprofiteu aquests dies a casa per fer allò que més us agrada i endinsar-vos en les històries que ens recomana la nostra professora d’escriptura creativa, la Susana Hernández (enllaç). Aquí podeu descobrir les seves novel·les negrocriminals preferides. Esperem que us agradin!
  • La lleona blanca, Henning Mankell
  • Joc brut, Manuel de Pedrolo
  • Estranys en un tren, Patricia Highsmith
  • Sang a la piscina, Agatha Christie
  • 1280 ànimes, Jim Thompson
Si, en canvi, us apassiona la poesia, no us perdeu el perfil de twitter Poeta de guàrdia que cada dia ens ofereixen uns versos (enllaç). I a instagram podeu seguir el perfil Poesia en tu sofá (enllaç) que durant el confinament organitza recitals de poesia per gaudir des del sofà de casa.
Si voleu accedir a nombrosos continguts editorials de diverses temàtiques, ho podeu fer a eBiblioCat (enllaç) amb el carnet de qualsevol de les biblioteques públiques catalanes.
També, Roca Editorial ofereix una selecció de llibres del seu catàleg de manera gratuïta en plataformes de llibres electrònics (enllaç). L'editorial Anagrama també proposa la seva selecció (enllaç)
Nubico, la plataforma digital de lectura del grup Planeta i Telefònica, ofereix el seu catàleg de llibres de manera gratuïta (enllaç)
El perfil d’Instagram de @dimeunlibro ofereix la possibilitat de participar en un club de lectura a través d’un xat de Telegram. Cada primer de mes proposen un llibre i cada 25 de mes el comenten junts. T’animes? (enllaç)
El grup editorial Penguin Random House ha obert el canal @megustaleer i ha preparat una agenda d’activitats perquè estiguis al dia de les novetats literàries del moment. Entrevistes a escriptors/es, lectures en directe, recomanacions, presentacions de llibres i altres activitats són les que han preparat per fer front al confinament. Segueix la seva agenda diària a través del hastag #YoMeQuedoEnCasaLeyendo (enllaç
Vols compartir la teva passió per la lectura? Segueix el perfil de twitter @quelibroleo per conèixer les recomanacions, les novetats i també per participar al seu club de lectura (enllaç)
Vols convertir els teus llibres en obres d'art? Llibres que ja has legit o llibre vells transforma'ls en figures i formes originals. Dóna un cop d'ull al blog Unoy2polos i segueix els passos per convertir el teu llibre en un escultura! (enllaç)

Compartir