Música A casa

Per aquests dies de confinament us recomanem diferents propostes musicals per a tots els gustos i colors. 
Si el que us agrada és el jazz i el swing, podeu visitar el perfil d’instagram de la nostra professora Zazu Osés (enllaç). Us encantarà la seva veu!
També podeu escoltar la versió que ha fet la clarinetista, cantant i compositora Carola Ortiz, professora també a La Sedeta. Una versió de la cançó Cucurrucucú Paloma com a homenatge als familiars de les víctimes del Covid-19. Gaudiu-la i aprofiteu al màxim aquest instant! (enllaç). 
Però si el que voleu és sentir bluegrass, no us perdeu el vídeo del V Barcelona Bluegrass Camp que va tenir lloc al Centre Cívic de la Sedeta (enllaç)
Tampoc no us podeu perdre la playlist de La Sedeta amb la millor música (enllaç).
Però si el que us agrada és l’òpera i la música clàssica, podeu gaudir des de casa de les propostes que ens ofereix el Liceu (enllaç),  L’Auditori (enllaç) i el Teatre Real (enllaç).
Si, en canvi, preferiu els musicals no us podeu perdre el perfil d'instagram Teatre Barcelona (enllaç).
També podeu gaudir de les propostes del Festival Vida, ara Festival Vida at Home, al seu perfil d'instagram (enllaç) i la del Festival Esperanzah (enllaç).
I si us agrada la música tradicional catalana, no us podeu perdre el Tradicionarius convertit en Estradivirus (enllaç)
El cantant Cesk Freixas ens ofereix també una cançó per cada dia del confinament (enllaç)
I des del Barcelona Districte Cultural podreu gaudir setmanalment de propostes musicals. (enllaç)
El Conservatori Municipal de Música de Barcelona posa a disposició de tothom alguns dels concerts realitzats pels seus alumnes i la commemoració del 130è aniversari de la institució. (enllaç)

Compartir