Idiomes A casa

Com porteu els idiomes? Per aquests dies de confinament, us recomanem l’aplicació Duolingo per practicar i no perdre el vostre nivell d’alemany, italià, anglès o francès! (enllaç) i també la plataforma online gratuïta Speechling destinada a millorar l'oralitat en diferents idiomes amb l'ajuda de professionals (enllaç).
 
A continuació us oferim alguns enllaços a diferents recursos en línia per no perdre el ritme:
Alemany
Escoltar sempre és la millor eina per aprendre un idioma i el Goethe-Institut segueix al peu de la lletra aquesta màxima i ofereix àudios de diferents nivells per aquells que vulgueu iniciar o millorar l’idioma (enllaç)
Italià
L’Istituto Italiano di Cultura ofereix enllaços a d’altres pàgines web on podràs trobar recursos per continuar aprenent. Fes un cop d’ull a les seves recomanacions! (enllaç)
Anglès
A la pàgina web del British Council trobaràs recomanacions de pel·lícules segons el teu nivell, consells per millorar l’entonació, afinar l’oïda, entre d’altres serveis (enllaç)
Francès
L'Institut Français d’Spagne ofereix contingut cultural i didàctic mitjançant còmics, documentals, audiollibres, visites guiades per diferents pintacoques mundials, etc. perquè continuis practicant la llengua francòfona des de casa (enllaç)
Tv5Monde és un canal internacional de televisió francesa que ofereix diferents recursos per aprendre l’idioma des del nivell més inicial fins al més avançat (enllaç)
Le Ponit du Fle ofereix més de 7000 enllaços amb exercicis de vocabulari, gramàtica i fonètica, literatura, àudios i vídeos (enllaç)

 

Si ja teniu un bon domini de la llengua i el que voleu és practicar-la a través de pel·lícules, us recomanem un film per a cada idioma:
  • Alemany: Lotte am Bauhaus, de Gregor Schnitzler (enllaç)
  • Italià: Cinema Paradiso, de Giuseppe Tornatore  (enllaç)
  • Anglès: Knives out, de Rian Johnson (enllaç)
  • Francès: La Môme, d’Oliver Dahan (enllaç)

Compartir