JOINA
Dimecres 15 de juliol, 18 h

Dimecres

15/07/2020
Preu: Activitat gratuïta

Joina Canyet (teclat i veu) Marina Tomás (guitarra i cors) Abril Saurí (bateria, percusió i cors) Ana Cruz (baix) Maria Cruz (saxo i cors).
Joina Canyet és una jove música nascuda a l'Empordà, ha cursat estudis de música clàssica i el grau superior de piano clàssic a l'ESMUC de Barcelona. Companyes és el seu primer disc i és on es prova com a compositora, cantant de rap i pianista. L'àlbum va ser publicat a l’octubre del 2018 (es va poder enregistrar gràcies a una campanya de Verkami).
La veu del rap pot ser tan dolça com la de Joina i tan reivindicativa com ho són les seves cançons: temes que parlen de l’apoderament de les dones, que es pronuncien contra l’assetjament sexual o que denuncien la violència a què es veuen sotmeses. Són temes en què Joina Canyet rapeja, però que tenen en les seves melodies ressons de jazz, flamenc, pop i clàssica.  
La cantant i compositora, explica que va compondre els vuit temes que integren el seu primer treball discogràfic durant una estada al barri de Saint-Denis de París, una zona on el hip-hop i el rap surten de moltes de les finestres. Allà, en un pis, acompanyada d’un piano, es va estrenar en la composició amb uns temes que reflecteixen quin era el seu moment personal llavors: si a Companyes parla de quin sentiment l’acompanyava com a creadora, a El món és seu, que va inspirar el seu primer videoclip, parla d’una experiència personal que va viure durant aquells dies.
Aquest concert forma part del BCN Districte Cultural.

 

ENTRADES EXHAURIDES!

 

Inici d'inscripció: 25/06/2020
Fi d'inscripció: 16/07/2020

Compartir