Activitats extraordinàries

Túnel del Terror: el grup de joves de l’Espai Adolescent organitzarem un túnel del terror perquè passin els infants i les famílies més atrevides. També celebrarem la Castanyada conjuntament amb el Casal Infantil La Sedeta, el dijous 22 d’octubre, a les 17.30 h.

Gràcia Zona Zero: un pacient amb un virus zombi ha escapat del Centre d’Investigacions Mèdiques del Coll. Prepara’t per passar una aventura apocalíptica sobrevivint a una horda de zombis al Parc de la Creueta del Coll. Activitat gratuïta per a joves de 13 a 18 anys. Data a determinar.

Taller contra la violència de gènere: en motiu del dia internacional contra la violència de gènere, realitzarem un taller feminista per sensibilitzar sobre el tema. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 16 anys. Data a determinar.

Sortida al Camp Nou: coincidint amb la Diada del Soci Solidari del FC Barcelona, organitzarem una sortida al Camp Nou per veure un partit del primer equip de futbol masculí. Activitat gratuïta per a joves de 12 a 16 anys. Data i horari a confirmar.

Compartir