El Sobrino del Diablo, ‘El Poder de Mortadelo’
Divendres 5 de febrer, 20 h

Divendres

05/02/2021
Preu: Gratuït. Inscripció prèvia

El Sobrino del Diablo (veu i guitarra), Sergi Carós (baix i cors) i Ariel Vándor (bateria)
‘El poder de Mortadelo’, nou show d’El Sobrino, és un espectacle de monòlegs i cançons amb un nexe temàtic d’inici a fi: la nostàlgia dels anys d’infantesa i joventut, sempre sota un prisma irònic i humorístic. Rememorant els tebeos (Mortadelo i Filemón, Ásterix i Obélix...), les proeses esportives i el despertar a la sexualitat, es retrata un món que es transforma en un laberint surrealista i incomprensible als ulls dels adolescents. Això dona lloc a situacions divertides, però també a moments de soledat i conflicte, que empenyen al personatge protagonista a refugiar-se en la seva música i les seves pel·lícules.
El resultat de tot això és un espectacle molt melòman i cinèfil, ple de referències als anys 80 i 90, però també amb reflexions totalment actuals. És un retrat d’una generació que ha trobat consol en la seva vocació outsider i freakie (Tolkien, còmics, cinema en VSOE...). Musicalment beu de les fonts del blues, el folk i el rock més clàssic, sense oblidar la constant interacció amb el públic.
Amb aquest espectacle, El Sobrino celebra 20 anys als escenaris, amb gairebé 3000 concerts per la Península i 12 discos oficials editats.
ENTRADES EXHAURIDES!

Inici d'inscripció: 18/01/2021
Fi d'inscripció: 06/02/2021

Compartir