Iniciació a l'aquarel·la i el color de la mà de les artistes de la Bauhaus
NOU

Divendres
De 17 a 19 h

01/10/2021 > 26/11/2021
Preu: 72.33 €

La tècnica del color diluït en aigua

Ens aproparem a l'aquarel·la i al color a través d’un inspirador passeig pels estampats de catifes, les geometries perfectament equilibrades o el cromatisme que decoren i donen forma a les meravelloses obres de les artistes de la Bauhaus. Les presentacions teòriques, seran el fil conductor de les propostes per anar coneixent la tècnica de la pinzellada, el comportament de l'aigua o el color. No es necessiten coneixements previs. El material anirà a càrrec de l’alumnat.
Professora: Marta Barceló
De l’1 d’octubre al 26 de novembre (7 sessions)
Inscripcions a partir del 6 de setembre a les 10h clicant aquí!
Marta Barceló, amb formació universitària en l’especialitat de pintura i un postgrau d’il·lustració creativa, ha treballat en el camp del disseny gràfic i la il·lustració, compaginant-lo amb la creació artística i amb l’ensenyament. Amb els anys ha anat centrant la seva producció en el dibuix i l’aquarel·la i ampliat la seva formació a l’edició de vídeo. Un mitjà que li permet editar collage animat fent servir l’stop motion o preparar vídeos multicapes per visuals amb música en directe. L’edició s’ha convertit en un llenguatge on conflueixen tots.
Si vols saber més sobre la seva feina segueix-la a Instagram


Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir