Brodat creatiu
NOU

De 19.15 a 21.15 h

27/09/2021 > 22/11/2021
Preu: 72.33 €

Art tèxtil

Partint d’una petita base tècnica, ens centrarem en el procés de creació de la nostra pròpia peça tèxtil. Personalitzar uns pantalons, una samarreta, una bossa de tela, o fer una petita peça d’art de brodat artístic. Mostrarem diferents materials i coneixerem el treball d’artistes referents en l’art tèxtil que ens serviran per plantejar en el nostre propi projecte. No cal coneixements previs. El material anirà a càrrec de l’alumnat.
Professora: Alba Vilardebò
Del 27 de setembre al 22 de novembre (7 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!

 

Alba Vilardebò, és artista gràfica. Ha exposat el seu treball, il·lustració i art tèxtil, a El Diluvio Unversal, Consell 81, La Puntual, Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2020, la galeria Miscelanea d’entre altres. També ha col·laborat en diferents projectes editorials com Ilustradores a la mesa, Oro Negro, COR, Get Freaky Magazine, Thorazine, Els guapos són els raros, etc. Actualment treballa a Gestió Cultural, responsable del disseny gràfic i la comunicació del programa dels centres d’Arts Visuals de Sant Cugat del Vallès.

 

Pots consultar el seu perfil a la seva web i al seu instagram

 


Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir