Artesania en cuir
NOU

De 19.15 a 21.15 h

28/09/2021 > 16/11/2021
Preu: 72.33 € *Activitat amb suplement

Fes els teus complements

Treballarem el cuir de manera artesanal, aplicant les tècniques decoratives tradicionals per fer dissenys moderns i exclusius. Realitzarem diferents objectes funcionals, com polseres o moneders, amb dissenys i acabats contemporanis i personals. El material anirà a càrrec de l’alumnat i caldrà abonar un suplement pel cuir el primer dia de classe.

Professor: Abel Ruíz
Del 28 de setembre al 16 de novembre (7 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí
Abel Ruiz Gutiérrez és diplomat en conservació i restauració de béns culturals, especialitat en escultura per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya. Des de 2013 disposa del Carnet d’artesà cultural com a manufacturer i especialista en complements de cuir. Des de fa anys complementa el seu treball com artesà amb la docència i ha treballat a diferents centres cívics de la ciutat.
Per a més informació podeu consultar la seva web i seguir-lo a instagram 
Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir