Scrapbooking
NOU

Dilluns
De 19.15 a 20.45 h

27/09/2021 > 13/12/2021
Preu: 69.75 € *Activitat amb suplement

Gaudeix amb mix-media

Fotos, paper, segells, butxaques, desplegables... Aprendrem tot el necessari per fer un àlbum des de zero amb tècnica mix-media, per tu o per regalar, on podrem guardar records molt especials. Anirem avançant poc a poc per tal que tothom gaudeixi de la creació personalitzada del seu àlbum i aprendrem a fer una enquadernació que ens permetrà afegir totes les pàgines que vulguem.  

Professora: Marta Pallarés
Del 27 de setembre al 13 de desembre (9 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!

 

Marta Pallarès Gandia té estudis artístics a la Llotja, EAAOA de Barcelona. Paral·lelament, és va formar durant 6 anys a l’escola de pintura Cristina Blanch de Barcelona. Des de 2013 imparteix tallers de scrapbooking, transferència d'imatges i de tècniques Chalk Paint, macramé o Pouring....a botigues especialitzades i centres cívics.

 

Si vols saber més sobre la seva feina pots seguir-la al seu perfil d'Instagram

 

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir