Cuina de km 0

Dimarts
De 19 a 21 h

28/09/2021 > 26/10/2021
Preu: 41.33€ *Activitat amb suplement

Menjar conscient

Cuinarem partint de la cultura gastronòmica basada en productes de qualitat, de temporada i que la seva petjada ecològica sigui la menor possible. Receptes saludables i delicioses que ens permetran descobrir els productes de la tardor que es produeixen a casa nostra.


Professora: Muntsa Holgado
Del 28 de setembre al 26 d'octubre (4 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!
Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir