Cuina japonesa actual

Dijous
De 19 h a 21 h

30/09/2021 > 28/10/2021
Preu: 51.67 € *Activitat amb suplement

Més que sushi

La cuina japonesa és interesant i exclusiva. Un equilibri perfecte entre els elements frescos, els fermentats i un munt de salses i coccions diferents. La popularització fora de les seves fronteres ha fomentat la seva fusió i modernització sense perdre el seu punt tradicional i primigeni. Descobreix un munt de receptes per cuinar amb productes orientals.

Professora: Miho Miyata
Del 30 de setembre al 28 d'octubre (5 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!
Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.

Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

Compartir