Sukiyaki i altres nabes

Dijous
De 19 a 21 h

04/11/2021 > 02/12/2021
Preu: 51.67 € *Activitat amb suplement

Les fondue japoneses

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.
Professora: Miho Miyata
Del 4 de novembre al 2 de desembre (5 sessions).
Inscripcions a partir del 6 de setembre a les 10h clicant aquí!
Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.
Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats.

 

Compartir