Udon, ramen i soba - NOU
NOU

Dijous
De 19 a 21 h

03/03/2022 > 31/03/2022
Preu: 53,24 € *Activitat amb suplement

Les fondue japoneses

Quan comença a fer fred, què us ve de gust menjar? Aprendrem a cuinar carn, peix i verdures dins d'una gran cassola. Farem receptes molt fàcils però molt saboroses. Deixa’t sorprendre pels gustosos brous i els farcits característics de la cuina japonesa de cassola.
Professora: Miho Miyata
Del 3 de març al 31 de març (5 sessions).
Inscripcions a partir del 13 de desembre a les 9 h clicant aquí!
Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes a classe i tothom és podrà emportar un petit tast per menjar a casa. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.
Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Compartir