Entrañas con patatas y guarnición, de la Cia. LosinFormAlls
Divendres 12 de novembre, 20 h

Divendres

12/11/2021
Preu: Gratuït. Inscripció prèvia

Entrañas con patatas és un viatge d'una hora per l'essència dels protagonistes, en Luis i en Pere, des d’allò més absurd fins a allò més profund.
Durant aquest viatge ens expliquen la seva història d'amor peculiar. La de dos éssers units pel vincle de l'amistat que han decidit transitar per la por a través de l'exploració del ridícul i la total exposició de tot el que forma la seva identitat.
En aquest viatge, l'error esdevé una eina essencial que genera una història orgànica i canviant que se sosté gràcies a aquest marge fi entre el risc i el control. Perquè el que ens vol plantejar l’espectacle és: com podem crear una plataforma per existir sense limitacions? Com ho hem de fer per transgredir els límits d’allò establert que articulen la nostra conducta social en el dia a dia?
Entrañas con patatas es construeix prenent com a premissa que no hi ha res que romangui i que tot existeix en canvi constant, utilitzant com a motor principal la repetició contínua d'uns certs fragments textuals i escenes on els materials són sempre els mateixos, però diferents cada vegada. Perquè hi ha coses que només s'arriben a entendre quan perden el significat, quan es desprenen del sentit que tenien i queden obertes a noves lectures i interpretacions. En Luis i en Pere fan del joc, el moviment, la veu i l'humor canals per abraçar l'acceptació des d'un punt de no retorn, on es creen situacions en les quals la improvisació els mostrarà el camí que cal seguir despullant la seva vulnerabilitat. 
Espectacle del Barcelona Districte Cultural.
Entrada gratuïta.
Inscripció prèvia al web del centre a partir del 27 d'octubre, trucant als telèfons 93 207 37 03 / 93 459 12 28 o presencialment al centre.

Inici d'inscripció: 27/10/2021
Fi d'inscripció: 12/11/2021

Compartir