Presentació d'experiències de bones pràctiques en usos del temps

De 18 a 20 h

29/09/2021
Preu: Gratuït

El proper dimecres 29 de setembre, la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps organitza una presentació que forma part de l'exposició Pactes sobre el Temps, que es va fer al Centre Cívic La Sedeta la segona quinzena de juliol.
Des del Pacte del temps de Barcelona es busca facilitar a la ciutadania una nova organització del temps més saludable, igualitària i eficient, tant des dels serveis públics de la ciutat com amb la implicació directa d’entitats i empreses. En aquest espai diferents entitats ens explicaran experiències concretes que ens ajuden a totes i tots a gaudir d’uns usos del temps més participatius i saludables:
- ASSOCIACIÓ DE CONSUMIDORS D'AUDIOVISUAL DE CATALUNYA, que ens explicarà la seva campanya de sensibilització sobre l’avançament del prime time a TV.
- FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS I VEÏNES DE BARCELONA, que ens detallarà els resultats de l’estudi realitzat sobre la gestió del temps lliure de les persones voluntàries en entitats veïnals.
- IQcoop, SCCL: que ens mostrarà la producció d’un vídeo desenvolupat sobre el temps de treball remunerat i no remunerat.
Serà una oportunitat per conèixer accions per aconseguir una ciutat més inclusiva i igualitària, més saludable i que té cura de les seves persones.


Entrada gratuïta.

Inscriu-te a la xerrada trucant als telèfons 93 207 37 03 / 93 459 12 28, escribint un e-mail a informacio@cclasedeta.cat o presencialment al centre.

Compartir