Taller sobre traçabilitat i etiquetatge dels productes alimentaris
Dilluns 18 d'octubre, a les 19 h

Dilluns

18/10/2021
Preu: Gratuït

El 'Taller sobre traçabilitat i etiquetatge dels productes alimentaris' tindrà lloc el dilluns 18 d'octubre a les 19 h i s'emmarca dins el cicle de xerrades 'Salut i Alimentació'.
A càrrec de la Dra. Carmen Ferrer, Llicenciada en Farmàcia i professora de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.
Es duran a terme activitats que permetin interpretar adequadament l'etiquetatge dels productes alimentaris amb l'objectiu de saber analitzar la informació que ens proporcionen les etiquetes, els ingredients que contenen, la seva procedència, la caducitat o el consum preferent, etc., així com saber identificar i interpretar la informació nutricional que incorporen gran part dels productes alimentaris que consumim. 
Activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia en aquest enllaç, trucant als telèfons 93 207 37 03 / 93 45912 28 o venint presencialment al centre.
 

Compartir