Cicle Veus de la Mediterrània. Pedro Burruezo & Nur Camerata
Divendres 26 de novembre, 20 h

Divendres

26/11/2021
Preu: Gratuït. Inscripció prèvia

Pedro Burruezo (veu, mondol d'Algèria, percussions, narracions, recitacions, direcció), Robert Santamaría (kanun àrab), Jordi Ortega (violoncel, cors), Berna Jones (violí), Jordi Rallo (percussions orientals) i Teo Larrosa (flauta)
Cicle Veus de la Mediterrània. Pedro Burruezo & Nur Camerata ens presenten el seu darrer treball “La Petjada Andalusina” 
Burruezo & Nur Camerata recuperen músiques i poesies d’homes i dones andalusins. Les canten i les reciten en àrab, català, castellà... Música i poesia medieval sota una nova perspectiva. Passat i present. Orient i Occident. El patrimoni i la petjada cultural d’Al Andalus és molt important a la cultura catalana i, en general, a tot l’estat espanyol. Aquest espectacle, un treball totalment inèdit, proposa donar a conèixer poesies (Ibn Al Arabi, Ibn Khafaja d'Alzira, Walada…), músiques tradicionals (“Nit meravellosa”, “Qalbi Andalusi”…) i referències al sufisme del llegat cultural andalusí, un llegat encara viu.
Aquest espectacle ha rebut una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de suport a la iniciativa cultural per a la producció d’espectacles i exposicions relacionades amb la Cultura Popular i Tradicional. Un espectacle evocador i exquisit. Algunes de les peces formen part del darrer treball discogràfic del grup “al-Majnún” (“el boig”, Satélite k2021), que s’estrena, precisament, amb aquest concert a La Sedeta.
Entrada gratuïta.
Cal inscripció prèvia al web del centre, trucant als telèfons 932 073 703 / 934 591 228 o al correu electrònic informació@cclasedeta.cat

Inici d'inscripció: 15/11/2021

Compartir