Ritmes caribenys - NOU
NOU

Dimarts
De 18 a 19.30 h

25/01/2022 > 29/03/2022
Preu: 79,86 €

Balla sense parella la música que més t’agrada
Aprendrem els principals balls caribenys, les figures, estils i moviments. Gaudirem de la bachata, el merengue, la salsa i ens deixarem seduir per alguns ritmes afrocaribenys. Mou-te al son dels balls més populars del Carib, amb ritmes que són fruit del mestissatge americà.
Professor: Xavier Colomer
De 25 de gener al 29 de març (10 sessions)
A partir del 13 de desembre a les 9 h, pots inscriure't clicant aquí!
Xavi Colomer té formació en ball individual i en parella en diferents especialitats com el ball esportiu, els ritmes caribenys, el tango argentí, el ball en línia o el country. A més és entrenador A i jutge de ball en línia i country i responsable de Single Line de la Federació Espanyola de Ball Esportiu. Per que fa a la seva faceta com a docent, porta més de 20 anys  fent d’instructor de ball en la vessant social i competitiva.
Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Compartir