Passejades històriques per Barcelona - NOU
NOU

Dimarts
De 10 a 12 h

01/02/2022 > 29/03/2022
Preu: 74,54 €

Petjades del passat
Quantes Barcelones han existit? Què en queda de totes elles? Passejarem per la Barcino de l’Emperador August, la ciutat medieval de bisbes, reis i consellers, la de banquers i poetes jueus, la d’artistes modernistes i rics burgesos. Sortirem a caminar els dimarts al matí per redescobrir la nostra ciutat.
Professora: Judith Soler
De l'1 de febrer al 29 de març (7 sessions)

A partir del 13 de desembre a les 9 h, pots inscriure't clicant aquí!
Judith Soler és llicenciada en Història de l’Art , Postgraduada en Art oriental i Postgraduada en Gestió i Preservació d’Arxius Fotogràfics. Des de 2009 és guia turística oficial, amb una amplia experiència en tasques de divulgació cultural en institucions museístiques com el CCCB, MHC, MACBA, MNAC o Fundación Mapfre. A més, ha fet de conferenciant en multitud d’ocasions i de professora d’art per centres culturals com Ateneu Barcelonès, Cercle Artístic Sant Lluc, Casa Golferichs... Actualment es dedica a la investigació en l’àmbit de la Fotografia Patrimonial i a la creació com artista plàstica.

Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Compartir