Farmaciola i cosmètica natural d'hivern - NOU
NOU

Divendres
De 17 a 19 h

04/02/2022 > 04/03/2022
Preu: 53,24 € *Activitat amb suplement

Plantes que sumen
Vols conèixer les propietat medicinals d’algunes plantes i com fer-les servir? Ens centrarem en patologies senzilles per a abordar-les amb remeis naturals. A més, aprendrem a cuidar la pell amb cosmètica natural coneixent les matèries primeres que es fan servir en la formulació. A cada sessió la part teòrica anirà acompanyada de l’elaboració d’un remei natural utilitzant olis vegetals, essencials, fermentats o extractes. Els principis actius d'aquestes fórmules no substitueixen el tractament prescrit per un/a facultatiu/va. Si tens qualsevol dubte, fes una consulta mèdica.
Professora: Ruth Armenta
Del 4 de febrer al 4 de març (5 sessions)
A partir del 13 de desembre a les 9 h, pots inscriure't clicant aquí!
Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Professor/a: Ruth Armenta

Compartir