Cuina per convidar - NOU
NOU

Dimarts
De 19.15 a 21.15 h

01/02/2022 > 15/03/2022
Preu: 74,54 € *Activitat amb suplement

El plaer de menjar en companyia
Plats exquisits i dignes de compartir amb les amistats i la família. Farem receptes de temporada sorprenents amb productes de mercat, que no deixaran a ningú indiferent.

Professora: Carme Comas, d'Escola de cuinetes
De l'1 de febrer al 15 de març (7 sessions)
A partir del 13 de desembre a les 9 h, pots inscriure't clicant aquí!

Carmeta Comas va ser copropietària i professora durant cinc anys de la escola de cuina amateur Escola de Cuinetes, a Barcelona ciutat. Des de fa més de 10 anys, ha compaginat la docència a Centres Cívics, presentacions i demostracions per a empreses, amb la formació en primera persona per conèixer de primera mà i estar actualitzada. Ha après d’un bon numero de forners i cuiners, al llarg d’aquests anys. Ha estat a Londres i Birmingham prenen classes de rebosteria a diversos certàmens com el Cake International. El que mes la defineix es lo propera que es amb el seu alumnat.
Si vols saber més de la seva feina, consulta la serva web, el seu blog de receptes i el seu Instagram

Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes i al finalitzar la classe es podrà fer un tast dels plat cuinats. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.

Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Compartir