Cuina Mediterrània: Mallorca - NOU
NOU

Dilluns
De 19.15 a 21.15 h

31/01/2022 > 14/03/2022
Preu: 74,54 € *Activitat amb suplement

Olor a mar
Mallorca és una illa però no està aïllada. La seva posició estratègica ha afavorit la seva relació amb gairebé tots els pobles mediterranis. La cuina mallorquina és el resultat d'aquest intercanvi sociocultural combinat amb els productes locals. Aprendrem a cuinar els plats més icònics, coneixerem els seus orígens, les variants i la influència que han tingut les gastronomies mediterrànies en el plats mallorquins.

Professor: Xisco Muñoz
Del 31 de gener al 14 de març (7 sessions)
A partir del 13 de desembre a les 9 h, pots inscriure't clicant aquí!
Donades les restriccions sanitàries els tallers de cuina seran demostratius. El professorat elaborarà les receptes i al finalitzar la classe es podrà fer un tast dels plat cuinats. Es necessari pagar un suplement en concepte de material i portar carmanyola.
Els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i aforaments.
En cas que la situació sanitària derivada de la COVID no permeti el desenvolupament de l’activitat de manera presencial, el centre podrà adaptar el format d’aquesta activitat perquè realitzi de manera virtual, sense que això suposi un retorn de l’import pagat, ja que el taller no es considerarà cancel·lat o suspès.

Compartir