Joe Fields & The Folkytonks
Divendres 4 de febrer, a les 20 h

Divendres

04/02/2022
Preu: Gratuït. Inscripció prèvia

El proper 4 de febrer a les 20 h tindrà lloc el concert de Joe Fields & The Folkytonks per presentar 'Lost in the fields' el seu disc de debut.
Joe Fields (veu i guitarra acústica), Aleix Garriga (pedal steel guitar, veus i guitarra elèctrica), Albert Sellers (baix i veus), Laura Pacios (fiddle i veus), Xavi Balaguer (teclats) i Xavi Vilà (bateria).                                                                                                    

La música country és sentiment. Són emocions viatjant en l'aire. A cada lletra, a cada melodia, a cada cançó. És senzillesa, la de la persona a qui no li calen grans giragonses per a transmetre un estat d'ànim. D’aquella a qui no li importa ser humil, però no es perdonaria no ser honesta. Poc soroll. Pocs instruments. En Harlan Howard ho va encertar: tres acords i tota la veritat.
El disc ‘Lost in the Fields’ vol ser una representació eclèctica de la música country. 10 noves cançons sobre amor, desamor i honkytonks, una escudella feta d’ingredients extrets de la música de Jimmy Rodgers, Hank Williams, Johnny Cash, Dolly Parton, George Jones, Loretta Lynn, George Strait o Alan Jackson, entre molts altres. Música tocada des del seu cor per arribar al cor de tothom qui l’escolti.
Entrada gratuïta.
Inscripcions a partir del dilluns 24 de gener trucant als telèfons 93 207 37 03 / 93 459 12 28 o presencialment al centre.

Compartir