Altres Escenaris Possibles
Dijous 5 de maig, a les 18 h

Jazzman Jazz Bar. Autora: Elisenda Pons

24/03/2022 > 24/04/2022
Preu: Gratuït

L'exposició de fotografies de concerts 'Altres Escenaris Possibles' de Nando Cruz, es podrà visitar a La Sedeta del 24 de març al 24 d'abril. 
Quin és el darrer concert que has vist al barri? Quants espais prop de casa programen música en viu? Creus que el teu és un barri musicalment actiu? Voldries que ho fos més? Són preguntes que vol despertar aquesta exposició fotogràfica plantejada com un recorregut pels incomptables espais i col·lectius musicals que creixen en els marges, sota les pedres, a cada barri de la ciutat.

 

ACTIVITATS PARAL·LELES
1. Xerrada inaugural amb Nando Cruz
Dijous 24 de març, a les 19 h
Inauguració de l’exposició amb una xerrada conduïda pel periodista Nando Cruz, autor de la sèrie de reportatges ‘Otros Escenarios Posibles’ publicats a El Periódico de Catalunya, amb la qual ens endinsarem en l’eixam d’iniciatives musicals que coexisteixen a Barcelona.
2. Passejada musical pel Camp d'en grassot i barris adjacents
Dijous 5 de maig, a les 18 h
Cloenda de l’exposició amb una passejada pel barri per conèixer alguns d’aquests escenaris. Farem una passejada pels espais que formen part del nostre circuit musical de proximitat conduïda pel periodista musical Nando Cruz.
Entrada gratuïta amb inscripció prèvia en aquest enllaç.
  • Punt de partida a la porta de la recepció del Centre Cívic.
Altres Escenaris Possibles és un programa de recorreguts musicals pels barris de Barcelona. Amb la col·laboració de Barcelona Cultura, la xarxa de Centres Cívics i BCN interculturalitat. Més informació a barcelona.cat/centrescivics 
 
 
 
 

On: Espai exposicions

Compartir