X Cicle Cinemes Àrabs i Mediterranis
Dimarts 10 i 17 de maig, a les 19 h

Dimarts

10/05/2022 > 17/05/2022
Preu: Gratuït

Iniciem el Cicle de cinemes àrabs i mediterranis a La Sedeta, que enguany assoleix la seva desena edició.
Aquest cicle permet redescobrir, o apropar-se per primera vegada, a algunes de les pel·lícules més aplaudides pel públic de la darrera edició de la 15a Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, que es va fer a la Filmoteca el novembre passat.Presentació abans de cada projecció i col·loqui posterior.
 
PROGRAMA:

 

  • Dimarts 10 de maig, 19 h: Fedayin, le combat de Georges Abdallah 
    Segueix la trajectòria d’un infatigable comunista àrab i combatent per Palestina. Des dels camps de refugiats palestins que han forjat la seva consciènciaa fins a la mobilització internacional pel seu alliberament, ens disposem a conèixer aquell que ha esdevingut un dels presos polítics més antics d’Europa.
  • Dimarts 17 de maig, 19 h: Recollection (Remembrança)
    Les pel·lícules israelianes i americanes rodades a la ciutat de Jaffa entre els anys 60 i 90 serveixen de base per a la història d’un somni. Tots els personatges son extrets de les seqüències originals, deixant la ciutat com un marc buit. En fer-ho, l’impossible es fa possible, gràcies a la visió d’una primera persona que filma el passat a través d’una recopilació d’imatges fetes de records.
 
Entrada gratuïta.
Organitza: Sodepau i Centre Cívic La Sedeta

 

Compartir