Joan Pau Cumellas Band
Dissabte 14 de maig, a les 12.30 h

Dissabte

14/05/2022
Preu: Gratuït

Joan Pau Cumellas (harmònica i veu), Valentí Moya (guitarra i veu), Fer Tejero Vélez (piano i orgue), Jordi Blanes “Petit” (baix) i Pere Foved (bateria).
Conegut internacionalment per la seva habilitat interpretativa amb l’harmònica diatònica, Joan Pau Cumellas és un enamorat i estudiós d’aquest instrument i explora les seves possibilitats sonores en diferents àmbits. La seva versatilitat el duu a actuar en escenaris d’arreu del món. A més del seu grup, col·labora amb reconeguts artistes i  treballa com a músic d’estudi per a publicitat i bandes sonores de pel·lícules.
El seu nou disc BAGGAGE és defineix com una festa a l’harmònica. Una exposició de l’equipatge musical que ha anat atresorant al llarg de la seva carrera. Un disc per descobrir la força d’aquest singular instrument, amb una producció de primer nivell i amb la participació d’excel·lents músics.
Blues, jazz, country... estils per on l’harmònica improvisa i juga com una veu. Connectant amb el públic amb un llenguatge directe i expressiu.
 
Entrada gratuïta.
Organitza: Centre Cívic La Sedeta

Compartir