XXIX Setmana Cultural Gràcia amb les i els joves de la Mediterrània
Del divendres 18 al 27 de novembre

18/11/2022 > 27/11/2022
Preu: Gratuït

Si l’any passat vam dedicar la Setmana Cultural Gràcia amb la Mediterrània a la crisi ecològica planetària amb una mirada crítica des de la Mediterrània (límits del creixement, les grans diferències en el consum d'energia i de recursos, generació de residus i emissions contaminants, la necessària interrelació entre països per abastar les problemàtiques i les estratègies a desenvolupar), aquest any volem donar la veu als joves de la Mediterrània.
Volem saber quins reptes actuals són els que més els preocupen, com pensen que els hem d’afrontar, quines accions hi proposen... Com abordar aspectes tan bàsics com el dèficit d’alimentació, d’aigua, d’energia, el canvi climàtic...? I la cultura, l’arquitectura, el dret a l’educació, el patrimoni immaterial, la pau i la seguretat, l’impacte de les guerres i la gana que provoquen desplaçaments massius migratoris? Podem reequilibrar el món rural i la natura a través de l’agroecologia? Podrem aconseguir la interrelació dels països per poder donar una resposta global que respecti els drets humans i la sostenibilitat del planeta?
Les activitats tindran lloc als següents equipaments:
  • Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321)
  • Centre Cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15)
  • Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192)
  • Centre de Cultura Popular La Violeta (c/ Maspons, 6)
  • Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps, 20-22)
  • Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l'Olla, 104)
  • Llibreria La Caníbal(Nàpols, 314)

 

Tots les activitats són gratuïtes. Per a més informació, consulteu el programa específic.
Organitza: Districte de Gràcia i Sodepau, amb el suport de Cooperació Internacional i Justícia Global Ajuntament de Barcelona
Col·laboren: Llibreria La caníbal i Agita’t Gràcia.

Compartir