Presentació del llibre “Elucubraciones cojonudas” a càrrec de Rosa Burgada Dominé
Dimecres 1 de febrer, a les 19 h

Dimecres

01/02/2023 > 01/12/2023
Preu: Gratuït

Presentació del llibre “Elucubraciones cojonudas” a càrrec de la seva autora, Rosa Burgada Dominé, veïna de Gràcia.
Rosa Burgada va néixer i viu al barri barceloní de Gràcia. Té 55 anys i des dels 40 dies de néixer té una discapacitat física, paràlisi cerebral espàstica.
Des de fa 5 anys està jubilada per incapacitat absoluta, després d’haver treballat 25 anys a l’administració pública catalana, on va aprovar unes oposicions l’any 1991 per mèrits propis.
Aquest llibre de relats i experiències el dedica als seus pares, ja que la Rosa és com és gràcies a ells i a la seva lluita des del seu primer mes de vida.
Amb el llibre, Rosa no busca compassió, només entreteniment. Des de joveneta li ha agradat escriure, però no va ser fins al gener del 2020 que va sentir la inquietud de comunicar les seves experiències com a dona discapacitada, obrint un blog a internet just quan s’iniciava la pandèmia de la Covid 19.
És una supervivent de la Covid després de passar tres setmanes ingressada a l’hospital amb oxigen. La seva forma de pensar i de veure la vida, abans i després d’haver estat ingressada es resumeix en aquesta frase: “Si la vida et dona llimones, fes llimonada. I si t’agraden els ‘mojitos’, afegeix-hi una mica de menta i rom, i aprofita la llimona”
Organitza: Projecte Dones Minerva i Centre Cívic La Sedeta

Compartir