Cicle Òpera a La Sedeta
8 de febrer / 1 de març / 12 d'abril, a les 19 h

Dimecres

Preu: Gratuït

Dimecres 8 de febrer, a les 19 h
“L’amor en l’Òpera” a càrrec de Romina Kriger (soprano), Facundo Muñoz (tenor)i Elke Sanjosè (piano)
L’amor és, sense dubte, un dels principals temes de l’òpera. En aquest primer concert del cicle, dedicat a la divulgació operística, volem recopilar algunes de les àries i duos més coneguts del repertori romàntic i verista. Els artistes es posaran a la pell dels protagonistes d’òperes com La Traviata o La Bohème.
 
Dimecres 1 de març, a les 19 h
“Dones a l’Òpera” a càrrec de Romina Kriger (soprano), Kimiyo Nakako (mezzosoprano) i Elke Sanjosè (piano)
Una tarda dedicada a les dones i a la seva veu, especialment a la corda de soprano lírica amb la seva agudesa i el seu timbre brillant, perfecte per a papers dramàtics. I a la mezzosoprano, amb una veu més greu. Gaudirem d’aquesta combinació de veus amb àries i duos de grans òperes com Les Noces de Fígaro de Mozart, Carmen de Bizet, Els contes d’Hoffmann d’Offenbach, entre d’altres.
 
Dimecres 12 d’abril, a les 19 h
“El despertar de la primavera, cançó i òpera” a càrrec de Romina Kriger (soprano), Facundo Muñoz (tenor) i Elke Sanjosè (piano)
Darrer concert del cicle, dedicat a l’estació més bella i màgica de l’any, la Primavera. Els artistes dedicaran la primera part del recital a grans autors de la música italiana, Tosti Leoncavallo, De Curtis. A la segona part, l’espectador podrà conèixer algunes peces menys conegudes del repertori mundial.
 
Entrada gratuïta a tots els concerts.
Organitza: Centre Cívic La Sedeta

Compartir