OLIVIA MUSYK, presenta “Nekro i flors”
Divendres 24 de novembre, a les 19 h

Divendres

24/11/2023
Preu: Gratuït. Inscripció prèvia

La Clàudia Balletbó (veu) i l’Isabel Archs (violí i piano) són Ölivia Musyk, un duet nascut durant la pandèmia de 2020 amb la idea de col·lectivitzar el dol i la pèrdua.
Després dels seus projectes Antich Ventura i Clamare, el duet Ölivia Musyk tanquen una trilogia que gira entorn la pèrdua, el dol i les formes d’expressar-ho amb Nekro i Flors, un espectacle basat en la sonoritat i la paraula, on el piano i el violí d’Isabel Archs i la veu de Clàudia Balletbó, les dues components del grup, articulen l'escena.
Amb Nekro i Flors es tanca un tríptic conceptual sobre un tema tabú a la nostra societat com és el de la mort i el seu dol perquè, tal com explica el duet, “la mort fa por i com a conseqüència és tractada com un espai aliè i llunyà a la vida. Per això ens agrada pensar que oferir un espai on es pugui donar importància i visibilitat a aquesta etapa, des d'una òptica lluminosa i fresca, pot ajudar a experimentar els processos de deixar anar d'una forma més lleugera. Si més no, durant els concerts es genera una experiència sobre el dol inevitablement col·lectiva”.
En aquesta edició tenim ocasió de gaudir al complet de tot el tríptic sonor, un viatge de paraules musicades i composicions experimentals situades entre el clàssic i el mainstream íntim.

El 2021, Ölivia Musyk va presentar l’EP Antich Ventura (Masanai Records), tres temes que van néixer arran del dol i la necessitat de donar un sentit musical a la pèrdua. L’any passat van publicar la cara B del projecte: tres nous temes amb el títol de Clamare (Amen Discos, 2022) que va ser possible gràcies a una campanya de micromecenatge.

Els tres nous temes de l’EP Nekro i flors tanquen el cercle temàtic amb el qual van néixer, fa tres anys a Martorell, Ölivia Musyk.
Concert inclòs dins el Barcelona Districte Cultural.

 

Reserva la teva entrada AQUÍ

Inici d'inscripció: 09/11/2023

Compartir