QUI SOM
Equipament municipal de Sarrià - Sant Gervasi

El Centre Cívic L'Elèctric és un equipament sociocultural i punt de trobada del barri de Les Planes des del juliol de 2002, el nostre objectiu principal és proposar espais per a la vida activa, per a les relacions, el descobriment, la formació contínua i propiciant vincles de col·laboració i participació.

T'oferim una oferta formativa de cursos trimestrals i activitats culturals temàtiques. L'Elèctric, també t'ofereix un espai infantil ("Mini Elèctric") destinat a infants de 0 a 11 anys i també un espai per a joves i adolescents d'entre 12 i 18 anys, on podran trobar un seguit de propostes adequades a les seves demandes i necessitats.

A tot això, hem d'afegir la programació de difusió cultural que inclou exposicions d'art i fotografia, espectacles, concerts d'artistes emergents de petit format, destacant les propostes i inicitives de col·lectius del territori.

Un seguit de propostes variades i actuals on de ben segur trobaràs el que t'interessa. Un centre cultural obert i dinàmic per gaudir del que més t'agrada i descobrir el que encara no coneixes en el marc del Parc Natural de Collserola.

Adreça: Ctra Vallvidrera a St. Cugat Km 6.5, 08017 Barcelona

Telèfon: 93 205 40 09
Email: cclelectric@cclelectric.com

Compartir