Cafè Concert Hivern 2021

Preu: Gratuït

 

El Cafè Concert fa accessible la música clàssica a tothom amb un cicle de concerts i activitats didàctiques que té lloc cada tardor.

Consta de 3 concerts didàctics gratuïts al voltant d’una temàtica, intepretats per professionals amb trajectòria reconeguda.

Els Cafès Concert són una oportunitat per apropar-nos als músics lluny de la rigidesa de les grans sales de concerts, on el públic pot interactuar amb els músics i preguntar tot allò que sempre ha volgut saber sobre música clàssica. Com que tenen una finalitat didàctica, els intèrprets també expliquen diferents coses de les obres que toquen.

 

En les darreres edicions, el Cafè Concert ha girat a l´entorn de l’homentage a grans intèrprets del s.XX (Maria Callas, Glenn Gould, Miquel Llobet i Pau Casals), ha proposat un cicle de música impressionista (Escenes impressionistes. Cent anys sense Debussy), ha explorat els víncles entre música clàssica i moviments socials (Música i Revolició) o ens ha portat a espais musical més enllà de la sala de concerts (En la intimitat).
 CAFÈ CONCERT HIVERN 2021

Antiquis temporibus. Músiques oblidades de temps antics

 Què hi havia abans de la música clàssica? Com sonava la música de l’època medieval i del Renaixement? La música del Barroc sonava igual en la seva època que com estem acostumats a escoltar-la en els nostres dies?

Generalment, s’entén per Música Antiga la música composada fins al 1750. Més enllà d’aquesta delimitació temporal, acostuma a anar vinculada a la interpretació musical amb criteris històrics que volen reconstruir la sonoritat de l´època.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X

On: Centre Cívic Matas i Ramis
Adreça: C/ Feliu i Codina, 20. Barcelona

Telèfon: 934072356
Email: ccmatasiramis@bcn.cat

Compartir