Seminaris de cuina i gastronomia

Endreçar resultats per Data d'inici | Ordre alfabètic

KOMBUTXES ECOLÒGIQUES

Dimarts
De 18.00 a 20.00 h
14/01/2025
Preu: 15.65 € (1 sessió) + 8 €. material

APRENEM A FER TOFU

Divendres
De 18.00 a 21.00 h
17/01/2025
Preu: 18.75 € (1 sessió ) + 5 € de material

CUPCAKES I DONUTS SENSE SUCRES REFINATS DE 6 A 10 ANYS

Dissabte
De 11.00 a 13.00 h
25/01/2025
Preu: 12.50 € preu per infant + 1 adult(1 sessió)

COCA DE RECAPTE I COCA DE VIDRE

Dissabte
De 10.30 a 13.00 h
15/02/2025
Preu: 15.65 €. (1 sessio) + 4 €. Material

TES I INFUSIONS

Dilluns
De 10.30 a 12:30 h
17/02/2025
Preu: 12.50 € (1 sessió) + 5 €. material

DIPEGEM?

Dilluns
De 18.30 a 20.30 h
17/02/2025
Preu: 12.50 € (1 sessió) + 7 €. material

XOCOLATEJANT DE 6 A 10 ANYS

Dissabte
De 11.00 a 13.00 h
22/02/2025
Preu: 12.50 € + 7€. material preu per infant (1 sessió)

CHIACCHIERE

Dissabte
De 10.30 a 13.00 h
01/03/2025
Preu: 15.65 €. (1 sessio) + 4 €. Material

MINI HAMBURGUESES A PARTIR DE 5 ANYS

Dissabte
De 10.30 a 12.30 h
15/03/2025
Preu: 12.50 € + 4 € de Material (preu per infant)

TALLER INCLUSIU. CRESTES DE LA XINA I DEL JAPÓ

Dissabte
De 17.30 a 19.30 h
15/03/2025
Preu: 12.50 € (1 sessió) + 4 € de material

CUINA DE L’ÍNDIA: STREET FOOD DE BOMBAI

Divendres
De 18.00 a 21.00 h
21/03/2025
Preu: 18.75 € (1 sessió ) + 6 € de material

PIZZA NAPOLITANA I PINSA ROMANA

Dissabte
De 10.30 a 13.30 h
22/03/2025
Preu: 18.75 € (1 sessió) + 7 € material

CEREALS, ARROSSOS I LLEGUMS

Dijous
De 18.30 a 20.30h
27/03/2025 > 10/04/2025
Preu: 37.50 €. (3 sessions) + 12 €. material

AMANIDES TÈBIES

Dilluns
De 18.00 a 20.00 h
31/03/2025
Preu: 12.50 € (1 sessió) + 4 €. material

LA DOLCE VITA de Federico Fellini: RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI

Dissabte
De 10.30 a 13.00 h
05/04/2025
Preu: 18.75 € (1 sessió) + 4 € material

MONA TRADICIONAL DE PASQUA

Divendres
De 18.00 a 20.45 h
11/04/2025
Preu: 17.20 € (1 sessió) + 7 € de material