PREGUNTES FREQÜENTS
TALLERS, SEMINARIS I ITINERARIS

Quins tallers oferim?

El Centre Cívic Navas ofereix una programació trimestral amb un ample ventall d'activitats culturals i d’oci. Humanitats, salut i creixement personal, idiomes, balls i danses, creativitat, cuina i gastronomia, tallers en família ... l’oferta és molt amplia, segur que hi ha un taller per a tu!

 

Com em puc inscriure?

Les inscripcions son ONLINE a través de la web INSCRIPCIONS.

Les inscripcions presencials son exclusivament per aquelles persones amb descomptes i han d'aportar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. 

El pagament en el cas de presencial serà amb targeta o imposició bancària a la recepció del centre i online el pagament és amb targeta.

No s'acceptem diners en metàl·lic.

 

Com funcionen les inscripcions en línia?

Per poder inscriure's cal haver-se REGISTRAT prèviament a la web, donant-se d'alta com a usuari/a. Un cop fet, rebràs un mail a la teva adreça de correu que hauràs de validar per tal de finalitzar el teu registre. A partir de llavors, podràs obrir la teva sessió sempre que vulguis des de LOGIN i inscriure't als tallers. 

El període d'inscripcions comença el mateix dia i a la mateixa hora tant a la web (ONLINE) com presencialment (a la recepció del centre).

 

Quant dura un taller?

Els tallers, de manera habitual, duren 10 sessions. Es fa una sessió a la setmana i, generalment, cada sessió pot durar 1 h o 1h 30 min. Consulteu sempre, la programació per el nombre exacte de sessions.

Totes les activitats comencen i acaben 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. Es recuperen les classes perdudes per causes alienes a l'usuari/ària.

Els seminaris i els itineraris tenen una periodicitat i durada especial, d’un dia o de diversos dies i serveixen per què descobreixis noves activitats i propostes interessants. 

Consulteu la programació específica per a veure activitats i durada.

 

Quan et pots inscriure?

La nostra programació s’organitza per trimestres:

  • TARDOR (octubre-desembre) les inscripcions comencen a principis de setembre.
  • HIVERN (gener-març), les inscripcions comencen a principis de desembre.
  • PRIMAVERA (abril-juny), les inscripcions comencen a principis de març.
  • ESTIU (intensius de juliol), les inscripcions comencen a principis de juny.

 

Unes setmanes abans de que comenci el trimestre us informarem de les activitats i de les dates fixades per la inscripció.

T’aconsellem que consultis la nostra WEB i ens segueixis al FACEBOOK i al TWITTER , d’aquesta manera podràs estar informat/da de tot: tallers, seminaris, períodes d’inscripcions, exposicions, concerts, espectacles familiars, etc.

 

Estic a l’atur, tinc descompte?

Sí, pots gaudir d’un 50% de descompte en el preu d'UN TALLER al trimestre (no inclou els seminaris, els itineraris, els tallers infantils, els tallers familiars ni els intensius de juliol) .

En el moment de fer la inscripció PRESENCIALMENT al centre, en les dates establertes per l'organització, has de donar la següent documentació: fotocopia del darrer DARDO o el certificat de vida laboral actualitzat i el certificat d'empadronament de la ciutat de Barcelona.

Les condicions a complir per tenir accés al descompte són:

  • Estar empadronat a Barcelona capital.
  • Presentar la següent documentació:

* El darrer DARDO el podeu treure online i l'informe de vida laboral (Atenció: expedit en el darrers sis mesos

L'informe de vida laboral el podeu demanar a la Tesorería General de la Seguridad Social o trucant al 901 50 20 50 les 24 hores del dia.

* Full d’empadronament (Atenció: de Barcelona capital i expedit en el darrers sis mesos).

Podeu sol·licitar el vostre padró mitjançant el telèfon 010 i el web de l'Ajuntament de Barcelona: www.bcn.cat/tramits)

RECORDEU: El descompte només és aplicable a un taller (no inclou els seminaris, els itineraris ni els intensius de juliol)

Per poder fer el taller, l'alumnat ha de presentar tota la documentació en el moment de la inscripció i en les dates establertes en la normativa

 

No hem programat allò que t’agradaria fer?

Si hi ha un taller que voldries fer però no és a la nostra programació? Fes-nos la teva proposta! Des del centre,  escoltem tots els vostres suggeriments per tal d’oferir-vos una proposta, el més amplia possible, que s’adapti a les vostres necessitats i gustos. Pots escrire'ns un correu a ccnavas@bcn.cat  o al telèfon 93 349 35 22 No ho dubtis, al Centre Cívic Navas t’escoltem!

 

Ets un tallerista i voldries fer-nos una proposta?

Escriu-nos a ccnavas@bcn.cat  informant-nos del teu CV i del taller/es que voldries fer.

 

Qui es pot apuntar als nostres tallers?

Els tallers del Centre Cívic Navas estan destinats, generalment, a públic adultestan oberts a tothom, siguis d'on siguis.

En les activitats infantils i familiars s’especifica la franja d’edat a la que va destinada l’activitat.  

 

Què més necessito saber?

  • No fem reserves de places ni per telèfon ni presencialment ja que les places són limitades i s’adjudiquen per rigorós ordre d’arribada.
  • A partir de la data que estableix la normativa, NO ES RETORNEN ELS DINERS de la inscripció.
  • ÚNICAMENT  es retorna l’import si el curs s’anul·la per  manca d’inscripcions. En aquest cas,  l’alumnat pot triar entre la devolució de l’import o canviar d’activitat sempre i quan hi hagi plaça disponible a l’activitat a la que es vol canviar. Per tal de procedir a la devolució de l’import del taller en aquest cas, EXCLUSIVAMENT:

* En el cas de pagament presencial amb targeta cal presentar  presentant el rebut d’inscripció i en el cas d’imposició bancària, cal facilitar un número de compte on poder fer la devolució .

* En el cas de pagament online, només cal que ens comuniqui que vol la devolució per mail a ccnavas@bcn.cat o per telèfon al 93 349 35 22 i procedirem a fer-li, evitant-li els desplaçaments.

  • Un cop passada la data marcada a la normativa de cada període i també, un cop iniciat el curs, NO ES FA LA DEVOLUCIÓ de l’import de matrícula, sota cap concepte. Durant la primera setmana d’activitat, pot canviar de taller, sempre i quan hi hagi plaça disponible a l’activitat que es vol canviar. O pot cedir-li la seva plaça a una persona familiar, amiga, etc.

 

Dit tot això, només queda que vinguis i gaudeixis dels nostres tallers!

T’HI APUNTES? 

Compartir