PREGUNTES FREQÜENTS
TALLERS, SEMINARIS I ITINERARIS

Quins tallers oferim?

El Centre Cívic Navas ofereix una programació trimestral amb un ample ventall d'activitats culturals i d’oci. Humanitats, salut i creixement personal, idiomes, balls i danses, creativitat, cuina i gastronomia, tallers en família ... l’oferta és molt amplia, segur que hi ha un taller per a tu!

 

Com em puc inscriure?

Les inscripcions son ONLINE a través de la web INSCRIPCIONS.

Les inscripcions presencials son exclusivament per aquelles persones amb descomptes i han d'aportar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. 

El pagament en el cas de presencial serà amb targeta o imposició bancària a la recepció del centre i online el pagament és amb targeta.

No s'accepten diners en metàl·lic.

 

Com funcionen les inscripcions en línia?

Per poder inscriure's cal haver-se REGISTRAT prèviament a la web, donant-se d'alta com a usuari/a. Un cop fet, rebràs un mail a la teva adreça de correu que hauràs de validar per tal de finalitzar el teu registre. A partir de llavors, podràs obrir la teva sessió sempre que vulguis des de LOGIN i inscriure't als tallers. 

El període d'inscripcions comença el mateix dia i a la mateixa hora tant a la web (ONLINE) com presencialment (a la recepció del centre).

 

Quant dura un taller?

Els tallers, de manera habitual, duren 10 sessions. Es fa una sessió a la setmana i, generalment, cada sessió pot durar 1 h o 1h 30 min. Consulteu sempre, la programació per el nombre exacte de sessions.

Totes les activitats comencen i acaben 5 minuts abans de l'hora marcada en el programa. Es recuperen les classes perdudes per causes alienes a l'usuari/ària.

Els seminaris i els itineraris tenen una periodicitat i durada especial, d’un dia o de diversos dies i serveixen per què descobreixis noves activitats i propostes interessants. 

Consulteu la programació específica per a veure activitats i durada.

 

Quan et pots inscriure?

La nostra programació s’organitza per trimestres:

  • TARDOR (octubre-desembre) les inscripcions comencen a principis de setembre.
  • HIVERN (gener-març), les inscripcions comencen a principis de desembre.
  • PRIMAVERA (abril-juny), les inscripcions comencen a principis de març.
  • ESTIU (intensius de juliol), les inscripcions comencen a principis de juny.

 

Unes setmanes abans de que comenci el trimestre us informarem de les activitats i de les dates fixades per la inscripció.

T’aconsellem que consultis la nostra WEB i ens segueixis al FACEBOOK i al TWITTER , d’aquesta manera podràs estar informat/da de tot: tallers, seminaris, períodes d’inscripcions, exposicions, concerts, espectacles familiars, etc.

 

Estic a l’atur, tinc descompte?

Sí, pots gaudir d’un 50% de descompte en el preu d'UN TALLER al trimestre (no inclou els seminaris, els itineraris, els tallers infantils, els tallers familiars ni els intensius de juliol) .

En el moment de fer la inscripció PRESENCIALMENT al centre, en les dates establertes per l'organització, has de donar la següent documentació: Certificat de vida laboral o darrer DARDO actualitzat i el certificat d'empadronament de la ciutat de Barcelona.

Les condicions a complir per tenir accés al descompte són:

  • Estar empadronat a Barcelona capital.
  • Presentar la següent documentació:

* Informe de vida laboral (Atenció: expedit en el darrers tres mesos).

El podeu demanar a la Tesorería General de la Seguridad Social o trucant al 901 50 20 50 les 24 hores del dia.

* Full d’empadronament (Atenció: de Barcelona capital i expedit en el darrers tres mesos).

Podeu sol·licitar el vostre padró mitjançant el telèfon 010 i el web de l'Ajuntament de Barcelona: www.bcn.cat/tramits)

El descompte només és aplicable a un taller (no inclou els seminaris, els itineraris, els tallers infantils, els tallers familiars ni els intensius de juliol)

Per poder fer el taller, l'alumne ha de presentar tota la documentació en el moment de la inscripció i en les dates establertes en la normativa

 

No hem programat allò que t’agradaria fer?

Si hi ha un taller que voldries fer però no és a la nostra programació? Fes-nos la teva proposta! Des del centre,  escoltem tots els vostres suggeriments per tal d’oferir-vos una proposta, el més amplia possible, que s’adapti a les vostres necessitats i gustos. Pots escrire'ns un correu a ccnavas@bcn.cat  o al telèfon 93 349 35 22 No ho dubtis, al Centre Cívic Navas t’escoltem!

 

Ets un tallerista i voldries fer-nos una proposta?

Escriu-nos a ccnavas@bcn.cat  informant-nos del teu CV i del taller/es que voldries fer.

 

Qui es pot apuntar als nostres tallers?

Els tallers del Centre Cívic Navas estan destinats, generalment, a públic adultestan oberts a tothom, siguis d'on siguis.

En les activitats infantils i familiars s’especifica la franja d’edat a la que va destinada l’activitat.  

 

Què més necessito saber?

  • No fem reserves de places ni per telèfon ni presencialment ja que les places són limitades i s’adjudiquen per rigorós ordre d’arribada.
  • A partir de la data que estableix la normativa, NO ES RETORNEN ELS DINERS de la inscripció.
  • ÚNICAMENT  es retorna l’import si el curs s’anul·la per  manca d’inscripcions. En aquest cas,  l’alumne pot triar entre la devolució de l’import o canviar d’activitat sempre i quan hi hagi plaça disponible a l’activitat a la que es vol canviar. Per tal de procedir a la devolució de l’import del taller en aquest cas, EXCLUSIVAMENT:

* En el cas de pagament presencial amb targeta cal presentar  presentant el rebut d’inscripció i en el cas d’imposició bancària, cal facilitar un número de compte on poder fer la devolució .

* En el cas de pagament online, només cal que ens comuniqui que vol la devolució per mail a ccnavas@bcn.cat o per telèfon al 93 349 35 22 i procedirem a fer-li, evitant-li els desplaçaments.

  • Un cop passada la data marcada a la normativa de cada període i també, un cop iniciat el curs, no es fa la devolució de l’import de matrícula, sota cap concepte. Durant la primera setmana d’activitat, pot canviar de taller, sempre i quan hi hagi plaça disponible a l’activitat que es vol canviar. O pot cedir-li la seva plaça a un familiar, amic, etc.

 

Dit tot això, només queda que vinguis i gaudeixis dels nostres tallers!

T’HI APUNTES? 

Compartir