CUINA SENSE GLUTEN
CAL EVITAR-LO SI NO SOM CELIÁCS? (ECO)

Dimecres
De 18.00H a 20.30H

20/10/2021
Preu: 10.65 € (1 SESSIO)

No fa masses anys, gairebé ningú sabia que era la celiaquia. Avui en dia, qui més qui menys ha sentit a parlar del gluten i, fins i tot, estan augmentant les persones que, sense patir la malaltia, decideixen fer una dieta lliure de gluten. Realment sabem què és? Tothom hauria de reduir el seu consum? Sabries fer receptes que no en contingui?

 

En aquest taller teòric-pràctic, aprendrem a identificar els aliments que contenen gluten i veurem receptes alternatives sense gluten. Prepararem receptes amb blat sarraí, mill o quinoa. Veurem com podem fer amanides, guisats, crepes, crackers o postres fàcils i gustoses tant per a introduir al dia a dia o per si tenim convidats que no els hi convé el gluten. Demostració culinària de receptes que no tenen gluten.

NOTA IMPORTANT: Les receptes estaran lliures de gluten, encara que NO es pot assegurar que no es puguin trobar traces, a causa d’una possible contaminació creuada.

Format: Online amb presencialitat si es permet

Professor/a: A càrrec de: Mercè Homar, nutricionista
Participants: 10

Inici d'inscripció: 02/09/2021
Fi d'inscripció: 21/10/2021

Compartir