LA CUINA MEDITERRÀNIA MÉS MULTICULTURAL
Seminari

Dimecres
De 10.30 a 12.30 h

05/02/2020 > 19/02/2020
Preu: 27.60 € (3 sessions) + 12 € material

La cuina mediterrània és de les més complertes i equilibrades del món, fet que li ha permès ser declarada per la UNESCO com a bé immaterial de la humanitat. Abarca molts països i cultures ben diverses que comparteixen pràcticament tots els seus ingredients. En aquest seminari, treballarem amb tots els ingredients que conformen la dieta mediterrània amb el seu gran abanderat: l'oli d'oliva. La fusionarem amb altres cultures gastronòmiques de tot el món i t'ensenyarem receptes dels països i cultures que voregen el mar mediterrani: la cuina siciliana, la grega, l’espanyola, l’ àrab...etc. seran les grans protagonistes. Cal dur davantal i carmanyola.

Professor/a: Diego Molina
Participants: 16

Inici d'inscripció: 16/12/2019
Fi d'inscripció: 03/02/2020

Compartir