TASTETS DE FRUITES I VERDURES DE TARDOR (ECO)
Seminari

Dimarts
De 18.00 a 20.30 h

16/11/2021 > 23/11/2021
Preu: 21.25 € + 8 € material (2 sessions)

Què ens aporta la magrana, el codony, la carbassa, el moniato, el raïm, la castanya o els bolets...? Aprendrem com aquests aliments ens poden ajudar a protegir-nos dels refredats, grips i catarros propis d’aquesta època de l’any. Descobrirem els sabors més dolços de les verdures i farem cremes, estofats i dolços.

En aquest taller aprofitarem la gran varietat d’aliments de tardor per a preparar receptes variades: cremes, saltats i estofats, amb algunes postres sense sucres refinats. Vine i aprendràs que cuinar saludable i saborós és molt fàcil.

Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics.

Activitat presencial que es pot adaptar a format online en cas de que les autoritats sanitàries així ho indiquin amb el mateix horari i professorat.

Professor/a: Mercè Homar, nutricionista
Participants: 10

Inici d'inscripció: 02/09/2021

Compartir