TREBALLEM PER TORNAR A OBRIR LES PORTES BEN AVIAT

TREBALLEM PER TORNAR A OBRIR A PARTIR DEL 22 DE JUNY

 

Tornem a obrir les portes del Centre Cívic Navas partir del dilluns, 22 de juny en horari reduït de dilluns a divendres de 9.30 a 14h.

Han passat tres mesos des que vam tancar el Centre Cívic Navas per col·laborar en la lluita contra la covid-19. Han estat noranta dies de treballar portes endins i potenciar la presència a les xarxes socials amb propostes culturals de tota mena.

Per fi ha arribat el moment de tornar a obrir les portes de bat a bat. A partir del dilluns 22 de juny, tornarem a veure'ns les cares! 

 

Trobareu alguns canvis físics i noves maneres de fer, que hem implementat per garantir la seguretat de tothom.

 

En una primera fase, únicament tindrem obert el servei d'informació del centre. Progressivament, recuperarem les activitats i serveis habituals, adaptades a les mesures sanitàries establertes. 

 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos cara a cara, sense renunciar de cap de les maners a totes les mesures de seguretat sanitàries requerides que permetran oferir un espai segur per a tota la ciutadania. Hi haurà canvis en el dia a dia, és clar, però tot i les restriccions que pugui haver-hi durant un temps, volem reprendre les activitats que permetin mantenir el nostre esperit i les funcions que sempre hem tingut com a servei públic.

Mentrestant l’activitat del Centre Cívic Navas continua cada dia a les nostres xarxes socials i podeu contactar amb nosaltres a través del correu ccnavas@bcn.cat.

Compartir