EL CENTRE CÍVIC NAVAS CONTINUEM TREBALLANT ONLINE
Les portes del CCNavas estan obertes amb el servei d'informació i l'espai expositiu.

Ens mantenim a prop!

A​mb propostes en línia i les mesures adequades, continuem la nostra programació i activitats online.  

 

La nova resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, fa que els Centres Cívics de Barcelona mantinguem les modificacions dels nostres serveis establerts amb anterioritat. 

Les portes del Centre Cívic Navas estan obertes per el servei d’informació i l’espai expositiu tot i que, les activitats presencials estan cancel·lades i la majoria d’activitats i tallers s’han traslladat online. Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, les activitats formatives i tallers continuen impartir-se en línia, en el mateix enllaç i horari que ja fèieu servir anteriorment.

Les activitats ajornades, es recuperaran tan aviat puguem tornar a la presencialitat que esperem sigui el més aviat possible.

 

Moltes gràcies per el vostre suport!

 

Cuideu-vos molt i cuideu molt dels vostres!

 

Una abraçada de l’equip del CC Navas

 

L'equip del Centre Cívic Navas continuem treballant i estem sempre al vostre costat! Ens podeu trobar:

 

Totes les activitats (tallers, concerts, conferències…) de moment durant els propers dies, es faran online sempre que sigui possible.

 

  • Hi ha TALLERS AJORNATS que es reprendran tan aviat com sigui possible. Les classes que no puguin passar-se online i siguin ajornades es recuperaran.

 

  • Els TALLERS QUE PASSEN ONLINE, al llarg d’aquesta setmana rebreu un correu amb l’enllaç i el procediment per accedir a les classes online a través de la plataforma zoom per aquelles activitats que puguem passar online.

 

  • Les ACTIVITATS CULTURALS (concerts, conferències...) s’emetran en directe a la mateixa hora que estaven programades a través del Facebook del Centre Cívic Navas.

 

https://www.facebook.com/CCNavas/

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir