ARGUMENTABCN.

ARGUMENTA BCN

Aquesta tardor, torna el nou circuit de xerrades i conferències #argumentaBCN. En xarxa amb quatre centres cívics més, reflexionarem sobre la construcció de la ciutat i l’ús que fem del temps.

 

Totes les activitats son gratuïtes amb inscripció.

Les xerrades que acollirem al Centre Cívic Navas son: Dimecres, 19 i 26 d’octubre I 9 i 23 de novembre

 

A les 18.30h

 

COMUNITATS A FOC LENT

Destacar la cuina com un espai de trobada i de reconeixement de sabers que no sempre tenen el prestigi social que els hi correspon, i que ens són útils justament per pensar amb aquesta mirada comunitària.

 

IMAGINANT ELS TEMPS FUTURS

L’acceleració ens dificulta tenir el temps i la capacitat per imaginar el futur. Com construirem un futur millor si no imaginem els temps que vindran? El nostre model de producció i consum perpetua un determinat model social i econòmic? On podem trobar les escletxes per imaginar un futur diferent?

 

COMUNITATS DIGITALS, COMUNITATS REALS

En un món amb cada cop més presència de les tecnologies hem de pensar les comunitats més enllà d’allò tangible, intentant trobar els riscos i els avantatges de les tecnologies digitals, i pensar com les podem articular de forma comunitària.

 

UNA CIUTAT ON TROBAR-NOS

La ciutat que volem o les possibilitats per construir una ciutat més comunitària, més habitable i on les persones es puguin trobar i compartir la vida. Era més fàcil les relacions entre ciutadans segles enrere? Quins llocs de dinamització comunitària existien ?

 

 

 

Compartir