TROBADA COMUNITARIA DE NAVAS 2022

Dimarts
De 17.30h a 20 h

27/09/2022
Preu: Activitat amb entrada lliure i aforament limitat

Trobada Comunitària Navas 2022 el proper dimarts 27 de setembre 

 

L’objectiu d’aquest acte és compartir un espai de trobada amb el barri mitjançant la música i el teatre i traslladar de manera creativa els reptes i necessitats que van sorgir al Diagnòstic que vam coordinar un grup de treball format per: Serveis Socials Garcilaso, INS Dolors Aleu, Comissió Jove, AVV, Centre Cívic Navas, CAP La Sagrera amb l’assessorament de l’Antonio Alcántara de La Perifèrica.

 

L’acte començarà amb una performance a càrrec de l’associació cultural La Nave Va amb la col·laboració de dues veïnes del barri, una creació artística especial per aquesta jornada inspirada en l’estudi diagnòstic: 

 

BENVINGUDA A NAVAS? 17:30 a la plaça Ferran Reyes

 

Una persona que acaba d’arribar al barri vol conèixer els seus veïns i veïnes perquè té ganes d’implicar-se a Navas. Què podem fer per a que es senti ben acollida? on pot participar? com l’hi expliquem el diagnòstic comunitari que s’ha fet en aquest darrer any? de què parlem als espais de treball comunitari? A través d’una escena teatral s’explicarà de manera creativa i lúdica el contingut d’aquest estudi i de l'acció comunitària al barri.

 

19h CONCERT MUSICANT al Centre Cívic Navas (aforament limitat)

 

Quan acabi la performance anirem plegades cap al Centre Cívic Navas on ens espera un concert musical de luxe! Tindrem el privilegi de gaudir d’un concert de Musicant, una escola que està a tocar de Navas i que enguany celebra el seu 25è aniversari. En aquest concert, el Cor Jove i el grup de grans de la Coral Infantils oferiran una barreja de cançons populars i tradicionals catalanes interpretades des de diferents prismes i cançons de músiques de pel·lícules i musicals.

 

Volem que el barri de Navas es construeixi amb les persones que hi conviuen, així que t’esperem a la plaça Ferran Reyes per dir la teva! 

Organitzador de l'activitat: Pla Comunitari de Navas

On: Pl. Ferran Reyes i sala d'actes CC Navas
Adreça: Pl. Ferran Reyes / Ptge Dr. Torent, 1

Compartir