AUTHORS OF CONFUSION
Escola Jam Session

Dijous
De 19 h a 20.30 h

23/03/2023
Preu: Activitat gratuïta amb inscripció

MÚSICA Z, EL CICLE QUE ENS FARÀ DESCOBRIR NOU TALENT MUSICAL G 

Acostem als barris el talent de l'alumnat d'estudis superiors de música de Barcelona. La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona  posa els escenaris a disposició dels futurs músics i músiques que es formen a les escoles superiors de música de la ciutat per a portar-los noves experiències amb el programa Música Z.

Per a aquests i aquestes estudiants, actuar davant d’un públic divers i proper, en el marc de la seva formació com a intèrprets i compositors/ores, és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Alhora, per als espais culturals que els acullen és una manera de conèixer futurs talents i la diversitat d’estils i llenguatges musicals que adquireixen. És, per tant, una experiència musical diferent, ja que no es tracta només d’un concert, sinó d’un espai de diàleg obert, on a partir d’un breu repertori, l'alumnat i el públic compartiran les motivacions i els reptes amb els quals s’enfronta una nova generació d’intèrprets que es troben en formació.

 

Authors of confusion (Escola Jam Session)

Quintet de rock i metal progressiu amb repertori de Dream Theater, Porcupine Tree, Haken i Transatlantic entre d'altres referents del gènere. El concert didàctic tractarà les característiques de la música anomenada progressiva, parant especial atenció als compassos d'amalgama i les seves estructures complexes.

 

On: Sala d'actes CC Navas
Adreça: Ptge. Dr. Torent, 1

Compartir