VALLIS VITRÀRIA, LA VALLVIDRERA MIL.LENÀRIA
Itinerari

Dissabte
De 10.30h a Durada: aprox. 2.5 hores

14/10/2023
Preu: 11.75 €

Un captiu d'Al-Mansur ja va esmentar Vallis Vitrària, un indret on hi havia una església cristiana, l'any 986. Van haver de passar 900 anys per a que la construcció d'una carretera i un funicular ho capgirés tot: Aquell indret inaccessible, isolat i tranquil va esdevenir  un lloc d'hotels, restaurants i segones residències burgeses. Aquest és un resum de la història del barri més muntanyenc de la ciutat. Una ruta que ens passeja des de la carena de la serra de Collserola fins la Vall que li dona nom al barri.

Punt de trobada: Plaça Pep Ventura (última parada del funicular de Vallvidrera). Recomanem no venir en cotxe privat perquè no es pot aparcar i a més acabem a un punt llunyà d’on comencem però a prop d'una altra parada de tren: Baixador de Vallvidrera.

Com arribar: FGC, línia Vallès, qualsevol tren a Terrassa i Sabadell. Baixar a la parada Peu del Funicular (qualsevol vagó menys el del cap on va el maquinista perquè l'andana de Peu del Funicular és curta i el primer vagó queda dins del túnel, aleshores la gent no pot baixar) . Allà s'agafa el funicular amb la mateixa targeta de transport (casual, usual, jubilat) i es baixa a la última parada.

INSCRIU-TE AQUÍ!

Conductor de l'activitat: A càrrec d’AdaptamBcn

Inici d'inscripció: 01/06/2023

Compartir