ESTUDIO SOBRE LA MONARQUÍA un projecte de Marta Pareja
TEMPORALS 2023. L'art transita pels barris

04/10/2023 > 20/11/2023

Un projecte de llarg recorregut que aborda el període circumscrit entre la mort del dictador Francisco Franco i la pujada al tron de Juan Carlos I. Actualment el treball s’estructura en varies aproximacions, cadascuna de les quals parteix d’un fet històric, anècdota o símbol relacionat amb l’època, a partir del qual es desenvolupa un joc visual interdisciplinari, amb un fort component lúdic, satíric i autobiogràfic.

Les propostes que acompanyen aquest projecte expositiu son gratuïtes amb inscripció! Apunta't i gaudeix-les!

 

 

 

VISITA GUIADA + BANQUET

DiMECRES, 4 D'OCTUBRE DE 19 A 21H

Visita guiada performàtica, on es recorrerà de la mà de l’autora l’exposició “Estudio sobre la monarquia” acabant amb un “Banquet”, durant el qual podrem reflexionar sobre la monarquia, la memòria històrica i el mateix fet artístic. Al final de la trobada tothom sortirà coronat.

RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ!

 

DESMEMBRAR EL PODER

DIMARTS 24 D’OCTUBRE i 7 DE NOVEMBRE, DE 18 A 20 HORES

Taller experimental de fotografia i teatre portat a terme en tàndem per la dramaturga i actriu Eu Manzanares i l’autora de l’exposició Marta Pareja. A través del joc teatral, l’escriptura creativa i l’exploració visual els participants treballaran representacions alternatives a la imatge de poder més canònica per tal d’obrir un espai de debat i reflexió entorn al tema.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ!

 

On: Centre Cívic Navas
Adreça: Ptge. Dr. Torent, 1

Compartir