CEVITXES, TÀRTARS I CARPACCIOS

Divendres
De 18.00 a 20.30 h

30/05/2025
Preu: 15.65 € (1 sessió) + 8 € material

Aquest seminari t'ofereix l'oportunitat d'aprendre a preparar plats frescos, lleugers i plens de sabors per gaudir de la primavera i l'estiu amb tot el seu esplendor. Sabràs com combinar ingredients frescos i saludables per aconseguir plats espectaculars com el cevitxe de gambes i pinya, una explosió de frescor i dolçor; el tàrtar de salmó, advocat i llimona, una combinació perfecta entre cremositat i acidesa; i el deliciós carpaccio de remolatxa amb formatge de cabra i nous, una opció vibrant i plena de matisos. Aprèn les tècniques de preparació d’aquests plats i sorprèn a la teva família i amics.

Cal dur davantal i tapers.

 

INSCRIU-TE AQUÍ !!!

Professor/a: Alicia Orellana de “La Mamma Alicia”

Inici d'inscripció: 17/03/2025

Compartir