CONVOCATÒRIA ARTÍSTICA PENJ'ART 2019
4a Mostra de creadors i creadores del barri

S'amplia el termini de presentació d'obres fins el 15 de setembre!!

PENJ'ART 2019, 4t itinerari artístic de la Festa Major.  Arriba una nova edició d’aquest certamen i volem tornar a penjar alguns artistes del barri perquè estem convençuts que aquesta és una barriada amb molta creativitat i volem que veïnes, veïns i visitants puguin gaudir-ne.  Nosaltres tenim els espais per fer-ho i només ens falten les vostres propostes.   

Aquesta convocatòria vol incentivar als creadors i creadores a donar a conèixer el barri amb una nova mirada a través de l’art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions artístiques en arts plàstiques. Si feu pintura, fotografia , dibuix, il·lustració, etc... us convidem a enviar-nos les vostres obres per poder participar en l'edició d'aquest any.

Envieu-nos un e-mail a: 

 artistespenjats@gmail.com

Podeu fer-ho a partir de l’1 de juny fins el 26 de juliol de 2019.   La selecció de treballs es comunicarà el 30 de juliol de 2019.

 

La Mostra dels treballs escollits tindrà lloc durant la Festa Major.

 

BASES PER PARTICIPAR

1. Podran participar-hi els veïns i veïnes del barri majors de 18 anys.

2. Les disciplines artístiques incloses en aquesta mostra són: pintura, dibuix, il•lustració i fotografia.

3. Cada artista podrà participar-hi amb dues obres com a màxim, però en funció de les necessitats de la Mostra, l'Organització es reserva el dret d'exposar-ne  una o dues.  La mida màxima de les obres serà de 80 x 60 amb marc inclos.  Cal que les obres portin el seu propi marc o suport necessari per a la seva exposició.

- La proposta s'ha d'enviar per correu electrònic a

artistespenjats@gmail.com,

especificant PENJ’ART 2018 ITINERARI ARTISTIC DE LA FESTA MAJOR Dades personals de l’autor o autora (nom i cognoms, telèfon de contacte i e-mail). Dades de l’obra presentada (títol, petita descripció i fotografia de l’obra, suport per exposar).

4. La data límit d’admissió és el 26 de juliol de 2019.

5. Es farà una selecció de les obres que es resoldrà el dia 30 de juliol de 2019.

6. L’organització es posarà en contacte amb els i les artistes seleccionades per a realitzar el muntatge de l’exposició.

7. L’organització es reserva el dret de decidir i/o canviar els espais on exposarà cada artista.

 

La Mostra dels treballs escollits estarà exposada a la Biblioteca, al Casal de gent gran i al Centre Cívic, del 7 al 25 d’octubre de 2019.

 

 

Compartir