Notícia JazzTast 2019
així va anar i així va ser :)

Un altre any ha passat el JazzTast pel Carmel i ens ha deixat un seguit d'actuacions i tapes memorables!!!

La primera activitat del JazzTast 2019 va anar molt bé! A la Plaça Pastrana vam fer unes ballarugues a ritme de swing gràcies a la inestimable ajuda de la Uxue Martínez que, juntament amb la música dels Pol Prats trio, ens va ensenyar els primers passos per gaudir d'aquest tipus de ball.

L'Elias, de la companyia Transtorners, i els Dixie Band Pausa ens van acompanyar al Cercatapes on vam repartir els passaports que ens van permetre degustar les diferents tapes que ens havien preparat els bars Agreste, Cafè Carmel i els Colors de la Eva. Va ser una ruta molt entretinguda on vam poder gaudir del xerrar, passejar i menjar al ritme de la bona música. 

Però durant tota la setmana no erem el únics que feiem JazzTast, els nostres friends han organitzat uns concerts on han aconseguit transmetre l'ànima del Jazz i del Tast a tota la contrada.

El diumenge vam començar pendents del cel... però finalment vam donar el tret de sortida a la cloenda del cicle amb una 
masterclass de swing per a xics que ens van fer moure els malucs als petits però també als grans! 1,2,3...swing és un espectacle de la Mar de Swing.
Després va començar el ja tradicional concert de Big Band, en aquesta ocasió ens va tornar a visitar la Big Band Montbau, aposta segura per gaudir d'estàndards del Jazz en la seva versió més magnífica, clar que per gaudir del tot d'aquesta bona música no hi ha res com un bon veure i un bon menjar a càrrec de les nostres grans restauradores dels bars col·laboradors, l'Eva, la Roser i la Vanessa! I com diem cada any quan això s'acaba... JAZZTÀ!!

Us deixem algunes fotos però si en voleu veure més estigueu atentes a les xarxes.

Compartir