CONVOCATÒRIA 8a MOSTRA D'ART EN FEMENÍ 2020
El lema d'enguany és: Entendre la solitud

02/01/2019 > 22/02/2020
Preu: Activitat gratuïta

Un cop més les dones de Nou Barris tenim una cita amb la creativitat i la creació. Experimentant amb diferents llenguatges artístics les dones esdevenim creadores i protagonistes.  La Mostra d'art En femení, està emmarcada dins les activitats de la Quinzena de les Dones, que enguany té com a a temàtica  Entendre la solitud. 

La solitud és un refugi on estem nosaltres amb els nostres pensaments, però quan estem massa temps soles aquests pensaments, de vegades,  ens  fan patir. No obstant la solitud també potser una oportunitat per aprendre a estar amb nosaltres mateixes, a  acceptar-nos, a cuidar-nos i respectar-nos, però, sobretot, per aprendre a estimar-nos. 

Volem que aquesta mostra sigui una oportunitat per a la promoció de la creació i l’exhibició de propostes artístiques en l’àmbit de les arts visuals  però també un espai de diàleg, intercanvi i reflexió  per a què cada dona, pugui expressar les seves sensacions i emocions en una  obra i  experimentar amb temàtiques, estils, colors, textures...  

Les obres que es presentin han d'estar relacionades amb la solitud, amb les emocions i sentiments que desperta,  amb les diferents formes de viure la solitud, solitud escollida, solitud no volguda..., etc.

Si feu pintura, fotografia , dibuix, il·lustració, escultura, etc... i esteu interessades en participar, podeu enviar un mail a  mda.enfemeni@gmail.com  a partir del 2 de gener fins el 22 de febrer 2020

 

En document annex trobareu les bases per participar

Us hi esperem!!

 

 

Adreça: mda.enfemení@gmail.com

Compartir